måndag 17 januari 2011

Millwall - Ipswich Town 2-1

Morison satte stopp för Jewells flygande start.

Ipswich Towns nya manager fick en bra start i sin nya klubb, självaste Arsenal besegrades på hemmaplan. Men när Ipswichs dåliga bortaform mötte Millwalls förhållandevis fina hemmaform var det stopp.

Det började bra för bortalaget då ungraren Priskin nickade ned ett inlägg till sig själv och satte bollen bakom David Forde. 0-1 efter 25 minuter, men direkt efter så hade Millwall en fin chans då Morison nickade Barrons hörna just utanför stolpen. I trettisjunde minuten hade Ipswich chansen att dubbla sin ledning, då Peters sköt i virket och Priskin var nära att slå in returen.

På första halvleks stopptid kom då kvitteringen. Målvakten David Forde rensade bort en boll som Harris nickade vidare till yttern Danny Schofield som slog in bollen på halvvolley bakom Fulop i Ipswichmålet.