onsdag 20 april 2011

Vill ha,

För att kompensera det uteblivna bloggandet gör jag en klassisk jag vill ha-lista.

En Stuyvesant leader-tröja. 20$ på 80stees.com. Om ni undrar vart ni känner igen den ifrån så är det härifrån.
Över den vill jag ha en retro italy trackjacket från retrofootballuk.com, 72€.

Okej, nu kanske detta inte matchar, men för jag göra som jag vill.

Man borde ha något på benen också, men det är tametusan omöjligt att veta hur jeans kommer att se ut innan man provar. Därför vill jag ha ett par J.Lindeberg eftersom mitt par jag har hemma sitter som en schmäck. 1295 kr på zoovillage.


På fötterna ett par Ben Sherman fontaine, 1099 på brandos.se.


Slutligen, på skallen en hatt från Ben Sherman, 35£.


Väldigt omatchande visserligen, men va fan.. Hm, det landar på nästan 4000 spänn det här. Jaja.

Mm, tjusigt.

Ojojoj

Nu har jag inte bloggat på jättelänge, jag ber så hemskt mycket om ursäkt. Tyvärr har det inte hänt så mycket att rapportera om, och jag har inte känt något behov av att skriva av mig någon lycka eller aggresion.

Jag har fått en kaffekokare av svärmor att ha på jobbet, guld värt. Skulle med glädje ha lagt upp en bild på underverket, men dropbox verkar inte fungera idag.

Lekte med en ett-årig schäffervalp i helgen, riktigt riktigt roligt. Han är så full av liv och bus att man blir imponerat. Skulle med glädje ha lagt upp en bild på underverket, men dropbox verkar inte fungera idag.

Idag drar vi till fjällen, den årliga påskresan. Tyvärr verkar snön vara på väg bort så det blir nog inga skoterutflykter, men det finns mycket kul att göra likväl. Lämnade av katterna hos farsan igår och det var såååå tomt hemma igårkväll. Jag kräver minst en katt för att kunna sova.

Bytte lampa på bilen i morse, skulle med glädje ha lagt upp en bild på underverket, men dropbox verkar inte fungera idag.

Well, vi hörs!