onsdag 27 april 2011

Kändisjakt med Beastie Boys

Beastie Boys släpper i dagarna sin efterlängtade skiva Hot Sauce Committee Part Two. Till skivsläppet har de även gjort en, tja film - Fight for your right revisited. Det vimmlar av referenser till allehanda populärkultur, och säkert hälften flyger rakt över skallen på mig. Ska jag vara ärligt fattar jag inte så mycket alls. Men det kryllar av kändisar i filmen, några av dem:
Elijah Wood, Danny McBride, Seth Rogen, Susan Sarandon, Will Arnet, Adam Scott, Ted Danson, Roman Coppola, Steve Buscemi, Mary Steenburger, Alicia Silverstone, Jason Schwartzman, Chloe Sevigny, Kirsten Dunst, David Cross, Orlando Bloom, Will Farrel, John C Reilly och Jack Black. Jösses. Hur många känner ni igen?

tisdag 26 april 2011

Fjällen 2011 - En kort resumé

Är nu hemma efter den årliga fjällsemestern med Bettina och hennes familj och släkt.Det var grymt roligt och jag längtar redan efter nästa år. Som vanligt var där Bettinas mamma J, styvpappa P, lillebror E:dy och moster C. Dessutom dök hennes faster M:dä, kusin M:dy och kusinens pojkvän E:dä upp. Trevligt! Till på köpet hade de med sig två fina hundar.

Jag började åka slalom för två år sedan, och i år tog jag ännu ett steg i utvecklingen. Åker utan större problem i alla backar, även om jag faller ibland. Det är riktigt, riktigt, riktigt roligt och till nästa år blir det en egen utrustning. Jag åkte i två dagar, den andra dagen i så fint väder att jag åkte i t-shirt. Fick en rätt tjusig bonn-bränna.

På påskafton var det pimpeltävling på sjön. Jag fick ingen fisk, och vann ingen skoter. P fick två fiskar med han fick nöja sig med ett par (visserligen dyra) vantar. Vi var även en dag i Saxnäs där vi badade och spelade badminton.

Eftersom dropbox fortsätter att bråka kan jag inte bjuda på några bilder, jag lägger upp några ikväll.

Annars blev det solbad, öl, jäger och massor med god mat. Tyvärr så gick det inte att åka skoter några längre sträckor så det blev inte någon fjälltur, fick nöja mej med att kika på utsikten i slalombacken.

När vi åkte hem stannade jag vid en stoppskylt, det gjorde inte bilen bakom som brakade rakt in i oss. Inga personskador men bakluckan blev rejält ihoptryckt och går inte att stänga. Folksam skulle höra av sig om en vecka..

Trots det, fantastiska dagar med fantastisk väder och fantastiskt sällskap!

Fruktansvärt tråkigt att inte kunna visa några bilder, men håll ut!