måndag 24 januari 2011

Snart så smäller det.

Eller snart och snart, om 15 (16?) dagar smäller det. Effe och Isac Milano tour 2011. Vi anländer till Arlanda sent på torsdagskväll, tar varsin stor whiskey och lägger oss och sover i en låda. 06:40 på fredag flyger vi mot Milano, med ett två timmars vodkastopp i Riga.

Har bokat låda och parkering samt undersökt hur man får tag på ett pass. Löjligt att man behöver pass för att resa till Italien 2011, var det inte det som var grejjen med EU?

Har skrivit ut lite kartor och prickat ut ställen vi ska försöka kika på, bland annat en kyrka byggt av kranium. Har läst att man inte får ha på sig ekivota kläder i Milano, Effe försäkrade att han inte skulle ta med sig mankikin.

Zlatan är i strålande form och gör mål hela tiden, vore grymt kul att få se ett äkta Zlatan-mål när vi är där. Den mörka molnet på horisonten är att Milan spelar Champions league mot Tottenham några dagar efter vårat besök, han kan vilas.


---

Ser ni att jag även börjat twittra? Ni kan läsa mina ohyggligt intressanta twets här till vänster på sidan. Lär mest handla om kaffe.

---

På tal om fotboll fick Millwall däng borta mot Leicester i helgen, 2-4. Den här vann du Svennis, men kriget är inte över.

---

Äh, det är ju 17 dagar kvar..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar