lördag 29 januari 2011

Helgen än så länge

En liten resumé över vad vi pysslat med i helgen.

Igår fredag så var vi (surprise surprise) hos Effe och Mia. Där var även Linda och Billy, deras lilla bäbis Minou samt som vanligt Fredrik. Vi käkade Bettinas viltgratäng och den blev som vanligt mycket uppskattad. Mia bakade en citronpaj till efterrätt som var delikat. Till allt detta dracks det både vitt och rött vin, öl samt oförsvarliga mängder whiskey.

Vi spelade ett spel som hette förfestspelet, väldigt roligt, ett sanning och konsekvens för vuxna ;) Det var inte ett snabbt spel på något sätt, kan vi ha spelat i fyra timmar? Nå, barnfamiljen åkte hem, Fredrik for på firmafest, Mia gick och la sig och vi promenerade hem, vad Effe gjorde förtäljer inte historien,

Glömde tyvärr bort att fråga om det var ok att lägga upp bilder på dem, så ni får inte se några bilder på Linda, Billy och Minou. Det är nog lika bra det, fotade som en kratta igår. Här är det som i alla fall fastnade på bild.
Lyckades inte fota maten, men så här såg det ut efter middagen.

Förfestspelet.

Helt otroligt så var det ingen skidåkning på tv på lördagen, så vi sov länge och väl. Vi klev upp vid tolv och gjorde frukost. Bettina skulle på tjejfest så hon fixade lite käk som hon skulle ha med sig, medan jag läste tidningen och softade.

Eftersom vi gick hem på fredagskvällen så var bilen kvar hos Effe och Mia. Dom kom förbi och skjutsade ned mig till dem, och gav mig presenter! Bara så där, på en lördag. Inte illa!
Tre kronor sängkläder! Och en hjärngympa-grej. Tackar Effe o Mia o Fredrik!
Nu är det kväll och Bettina är på tjejfest. Jag är hemma och har tvättat och sett på tv. Just i detta nu sitter Felix och stönar, stånkar, spinner och strirrar på mig. Bäst att klappa honom lite,
Tur att det var tjejfest hon skulle på, hade inte släppt iväg henne ensam annars :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar