onsdag 6 april 2011

Expressen vs. Aftonbladet

Det här är ju rätt så roligt. En fotograf från aftonbladet försökte få en bild på drottning Silvia under hennes besök i New York. Drottningen ville av någon anledning inte bli fotograferad och flydde (inte mitt ord) genom en gränd. Där snubblade drottningen över några sopsäckar och stukade foten. Förargligt.

Expressen är i nuläget inte så speciellt populära i kungahuset, Kungen blev irriterad på expressens hovreporter när han ställde frågor om Drottningens hälsa förra veckan, och gav ett syrligt svar till Johan T Lindwall, som inte alls såg road ut:


Nu bryter jag in bara för att säga att BLOGSPOT SUGER!!!! Måste skriva om allt det här nedanför, och göra nya länkar med mera med mera.

Expressen passar nu på att ställa in sig igen, och dunkar på hur hemska aftonbladet är som har skadat drottningen å det grövsta. Det roliga är att aftonbladet, innan expressen skrivit att det var deras fel, bara rapporterade att Drottningen skadad sig. Men nu erkänner dom.

Notera även stolpskottet som duar kungen efter hans skämt. Nu är det så att vi har ett kungahus, och kungligheterna ska behandlas därefter. Ser att vissa kvällstidningar gärna skriver om Madde och Vickan, ska det vara så? Va? Va? Ska vi ha ett kungahus ska vi ha det helt ut. Jag är ingen fullblodsmonarkist, men nu är det som det är. Punkt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar